Despre Exoderil

Căutați un tratament modern, fără a pili unghia? În acest caz, Exoterfyn poate fi o soluție potrivită.

Exoterfyn este primul lac de unghii cu terbinafină din România, cu efect fungicid.

Exoterfyn este simplu de utilizat și nu necesită pilirea unghiilor. Lacul de unghii se usucă în 30 de secunde de la aplicare.

Se aplică o dată pe zi în primele 4 săptămâni, după care este suficient să îl folosiți o dată pe săptămână.

Exoterfyn este primul lac de unghii cu efect fungicid care conține terbinafină. Ce este terbinafina?
Ce este terbinafina?

Terbinafina este un antimicotic care acționează împotriva unei game largi de fungi. În cazul unei infecții fungice mai severe, este adesea utilizat sub formă de comprimate cu administrare orală, care pot fi administrate numai la indicația și sub supravegherea medicului.

Când este utilizată în lac de unghii medicamentos, terbinafina acționează local, direct în unghia infectată, la sursa infecției. Substanța activă astfel aplicată acționează local, acumulându-se în unghie, unde atinge o concentrație mai mare față de situația când terbinafina se administrează oral.

Terbinafina din lacul de unghii ajunge și în sânge, în cantități neglijabile, așa că nu vă faceți griji referitor la efectele secundare sistemice, riscul apariției acestora fiind minim.

Lacul de unghii cu terbinafină este indicat pentru infecții fungice ușoare și moderate ale unghiilor, la adulți. Exoterfyn poate fi achiziționat fără prescripție medicală, din farmacii.

Nu este nevoie să piliți unghiile înainte de aplicare!

Unghia este formată din straturi groase, care pot fi un obstacol în calea pătrunderii medicamentului antifungic. Există lacuri medicamentoase pentru care depășirea acestui obstacol poate fi rezolvat doar prin pilirea suprafeței unghiei și este un pas obligatoriu înainte de fiecare utilizare.

Datorită compoziției lacului de unghii medicamentos Exoterfyn, terbinafina este capabilă să pătrundă în straturile mai profunde ale unghiei fără a pili unghia. Lacul odată aplicat, se usucă rapid în doar 30 de secunde și formează un strat translucid.

Cât de des trebuie aplicat?

Terbinafina care pătrunde în straturile profunde al unghiei se acumulează în timp, așa că este suficient să folosiți lacul Exoterfyn doar o dată pe săptămână, după 4 săptămâni de utilizare zilnică.

Ciuperca unghiei este o infecție încăpățânată, tratamentul ei poate dura câteva luni.

Exoterfyn oferă o soluție ușor de folosit pentru tratamentul infecției fungice a unghiei, la adulți.

Mod de aplicare (utilizare) :
 
Înainte de aplicare
îndepărtați oja sau orice alt produs cosmetic de pe unghii și de pe pielea din jurul unghiilor. Curățați și uscați bine zonele afectate.
 
Aplicați Exoterfyn
într-un strat subțire folosind aplicatorul pe toată suprafața unghiei, 5 mm pe pielea din jurul unghiei, și dacă este posibil, sub marginea unghiei libere precum și pe pielea de sub unghie.
 
Așteptați 30 de secunde
pentru ca lacul să se usuce complet. Nu spălați și nu umeziți unghiile timp de 6 ore după aplicare.
Pentru a îndepărta Exoterfyn, nu este necesar niciun solvent special. Poate fi îndepărtat cu ușurință prin spălarea unghiilor cu apă.
Avantajele produsului
 
Lac de unghii cu efect fungicid
 
Distruge o gamă largă de fungi
 
Ajunge la sursa infecției fără a fi necesară pilirea unghiei
 
Se usucă în 30 de secunde
 
După 4 săptămâni de aplicare zilnică,
se continuă cu aplicare doar o dată pe săptămână.